Toinen (se vähemmän tietokoneista ymmärtävä) on siis Iikku. Oikea nimi on Iida-Sofia, mutta sillä nimellä kutsuttaessa allekirjoittaneen huomiota tuskin saa käännetyksi itseensä. Eli jos asiaa on, suosittelen huikkaamaan lempinimellä.

Perheeseen kuuluvat iloinen isä ja ämazing äiti sekä ihan aikuinen ihana isosisko. Neiti on vielä 18v ja kuluttaa koulukirjoja Kauhajoen lukion luokalla 3a. Lukion jälkeen tarkoitus olisi yrittää Turun diakonia-ammattikorkeakouluun viittomakielen tulkkausta opiskelemaan. Jos ovet pysyvät kiinni, niin seuraavina vaihtoehtoina komeilevatkin sitten Kuopion humanistinen ammattikorkeakoulu (samalla asialla) sekä mitä luultavimmin suomen kielen opinnot Tampereen yliopistossa.

Harrastuslistaan lukeutuvat mm. pitsinnypläys (kuulemma mummojen hommaa) ja tukiviittomakurssi kansalaisopistolla sekä joskus harvoin kutominen, lukeminen, säännöllisen epäsäännöllisen liikunta, kummitytön naurattaminen ja pianolla häiriköinti. Suurimpina addiktioina voisi luultavasti mainita helmet, musiikin, ruoan ja ihanat ihanat ystävät (+ Greyn anatomia, Gilmoren tytöt, Teho-osasto & Pako).

Kyseiseen listaan voisi toki lisätä matkailun, mutta neidin mielestä se on ihan oma taiteenlajinsa. Joten saakoon sekin oman kappaleensa. Maita on tullut siis koluttua muutama (Skandinavia, Viro, Gran Canaria, Iso-Britannia, Italia, Turkki sekä Saksa välilaskupaikkana) ja tietenkin rakas Suomi-neito jokaista hameenlaskosta myöten. Viimeisin on käyty läpi lähinnä matkailuautolla alle 1,5 metrin mittaisena aikuisenalkuna. Heinäkuun jälkeen luettelo onkin täydentynyt vielä ainakin kuudella maalla, joten lahjoituksia Australian, Intian tai Kuuban matkaa varten otetaan vastaan!


Klink Klink (raha)  iikku